Перехоплення телефонної розмови між окупантами: окупанти шукають будь-які способи уникнути участі у бойових діях (аудіо)

Двоє окупантів обговорюють різні варіанти від’їзду з території України.

Фото: Головне управління розвідки Міністерства оборони

Російські військові розглядають будь-які способи уникнення участі в бойових діях, чекають на оголошення мобілізації та скаржаться, що контрактників можуть по кілька років не звільняти з армії.

Про це повідомило Головне управління розвідки Міністерства оборони у «Telegram».

"У новому перехопленні телефонної розмови двоє окупантів обговорюють різні варіанти від’їзду з території України. Найімовірніший з них — відмова від участі в бойових діях: «Максимум — дисциплінарний батальйон… Максимум — пів року дадуть. Але що тих пів року. Набагато краще ніж терпіти цю х…», — розповіли у розвідці.

Окупанти скаржаться на неочікувано сильну українську армію: «Думав укропи — село, нічого не можуть. А коли сюди приїхав, то подумав що мало нам показували, скільки вони колон розбили наших. Їздимо по дорогах тільки вночі. Де укропи? Х… його знає», — йдеться у розмові окупантів.

Наприкінці розмови окупанти обговорюють вибухи в російському Бєлгороді та можливу причетність до цього української армії. Один зі співрозмовників дивується, як це можливо, адже, на його думку, українська армія оточена «у кільці». На що отримує відповідь: «В якому кільці, хто сказав таке? Були б в кільці, не поставляли б їм зброю».

varta1.com.ua: Новини

Анастасія Сенів

Читайте також