«Перепустка, щоб пови*обуватись»: продовження скандалу з начальником патрульної поліції Львівщини (ВІДЕО)

Очільник подарував своїй дівчині перепустку на проїзд площею Ринок у Львові

ФОТО: скриншот з відео

Сьогодні, 22 січня, у місцевих львівських пабліках в центрі скандалу опинився начальник патрульної поліції у Львівській області Роман Пилипенко, який вирішив зробити своїй коханій сюрприз, подарувавши їй перепустку на проїзд площею Ринок у місті Львові.

Дівчина радісно відреагувала на оригінальний подарунок, відповівши, що «можна тепер ви*обуватися на своєму мерсі по площі Ринок». Зафіксований момент на відео дівчина оприлюднила у своїх соціальних мережах. Відеоролик швидко розповсюдився по різних місцевих каналах та пабліках, викликавши «море» обурень зі сторони львів'ян.

Зазначимо, що проїзд транспортним засобом центром Львова у неділю та святкові дні заборонений, а проїзд площею Ринок - завжди заборонений.

Героїнею ролику виявилася Василина Софранюк, помічниця депутата Львівської обласної ради від фракції «ЄС» Андрія Думи. Також Василина працює головним спеціалістом відділу гуманітарної політики та міжнародного співробітництва в апараті Львівської обласної ради.

У свою чергу на це відреагував і депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич, задавши питання керівнику департаменту мобільності ЛМР та керівнику ЛПК Ратуша сервіс.

«Залишається ще запитання до керівника депратаменту мобільності ЛМР Олега Забарило і керівника Тихоліз Ірини ЛКП Ратуша сервіс - це комунальне підприємство яке видає пропуски : як так сталося і хто це видав , з якої причини ?», - йдеться у повідомленні Зінкевича.

Зокрема, на піку скандалу, врешті-решт прокоментували у Департаменті патрульної поліції України.

"Сьогодні мережею було поширене відео, на якому зображено начальника управління патрульної поліції у Львівській області, який, попередньо, презентував своїй дівчині перепустку на проїзд площею Ринок у місті Львові.  

За вказаними обставинами, керівництвом Департаменту патрульної поліції прийнято рішення про відсторонення начальника управління патрульної поліції у Львівській області від виконання службових обов’язків. Призначено службове розслідування", - йдеться у повідомленні.

 

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також