Перерізав жінці горло, бо зловживала спиртним: жорстоке вбивство на Вінниччині (фото, відео)

XDCAM0818_01.MP4.Still007
XDCAM0818_01.MP4.Still007

На кільцевій дорозі, поблизу м. Вінниця, знайшли тіло молодої жінки з перерізаним горлом, згодом, у вбивстві зізнався її чоловік. Нещодавно до поліції Вінниччини надходило повідомлення про зникнення 32-річної мешканки с. Щітки, Вінницького району, яка могла стати жертвою злочину. Інформація знайшла своє підтвердження. Вчора, 20 вересня, нещасну виявили убитою, в районі вінницької об’їзної дороги. За підозрою у вчиненні злочину поліцейські затримали її чоловіка.

За словами заступника начальника слідчого управління Олександра Солдатова, 33-річний підозрюваний затриманий в процесуальному порядку. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу. Він зізнався у вчиненні злочину та показав місце, де залишив жінку.

За попередніми даними розслідування, чоловік привіз дружину в район об’їзної дороги м. Вінниці та там убив. Потерпіла загинула від ножових поранень.

Затриманий виправдовувався, що розправився з дружиною, бо вона перебувала в стані алкогольного сп’яніння.

Слідчим управлінням відкрито кримінальне провадження за ст. 115 КК України (умисне вбивство). За вчинення такого злочину чоловіку загрожує до 15 років позбавлення волі. Тривають слідчі дії.



Про цей випадок також йдеться у сюжеті ТСН.16:45

"Під час допиту чоловік розповів слідчим, що застав дружину п'яною в оточенні чоловіків і знавіснів. Заштовхав жінку в легковик та повіз за село, зупинився на об'їзній дорозі, де почалася сварка, тоді чоловік схопив ножа, яким напередодні колов свиню, та завдав жінці смертельних поранень.

За словами батька нападника, його син із невісткою жили вже 13 років, у них двоє дітей, але жінка регулярно прикладалася до чарки.

Тож наразі чоловіка затримано, відкрито кримінальне провадження за ознаками умисного вбивства", - йдеться у відео-сюжеті. 

varta1.com.ua: Новини