Переселенка на Тернопільщині займалась сутенерством (ВІДЕО)

Проіснував незаконний бізнес не довго - лише 2 місяці

Правоохоронці на Тернопільщині викрили переселенку з Донеччини, яка займалась сутенерством. Жінці загрожує до п'яти років в'язниці

Про це повідомляє поліція Тернопільської області

Як повідомили у поліції,  уродженка Донецької області, знайшла через інтернет двох повій та вирішила займатись незаконним бізнесом – сутенерством. Проте одну з дівчат не влаштували умови й вона поїхала додому. Співпрацювати з організаторкою погодилася лише жителька Хмельницького.

Проіснувала схема не довго – лише 2 місяці, оскільки незаконну діяльність виявили працівники міграційної поліції. Ще на початку січня оперативники отримали інформацію про те, що переселенка, яка оселилася в Київській області, підшуковує дівчат для роботи у секс-індустрії. Сутенерка в Тернополі винайняла квартиру, в якій оселилася повія і приймала там клієнтів. 

«За годину послуг жінка брала 1500-2000 гривень. Частину заробітку віддавала організаторці, оскільки та оплачувала житло, шукала клієнтів та направляла їх до »підопічної«. До Тернополя переселенка приїздила рідко, бо фактично всю роботу виконувала дистанційно», – йдеться у дописі. 

Читайте також: керівництво Департаменту міграційної поліції «кришувало» проституцію

Відомо, що 11 квітня правоохоронці провели обшуки в сутенерки на Київщині та в повії на Хмельниччині. Вилучили мобільні телефони, сім-картки й банківські картки.

Сутенерці слідчі уже оголосили підозру за сутенерство, а на її працівницю склали адмінпротокол. Триває слідство.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена