Перші подробиці: наслідки масованого ракетного удару по Україні

Будьте обережні

В Україні триває масована ракетна атака рф. У багатьох містах повідомляють про вибухи. Перші офіційні подробиці оприлюднили голови ОВА та мери міст.

Так, у  Хмельницькому та на Запоріжжі 10 лютого під час масштабної повітряної тривоги пролунали вибухи. У зв'язку з російською атакою можливі перебої з електроенергією.

«Вибух у Хмельницькому. Бережіть себе. Деталі згодом. Можливі перебої з електроенергією та іншими комунальними послугами», – написав міський голова Хмельницького Олександр Симчишин у своєму Telegram-каналі.

Водночас ще два прильоти було зафіксовано в Запорізькій області, заявив секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв.

«Ворог продовжує атакувати Запоріжжя. Зафіксовано два прильоти. Знаходьтеся у безпечних місцях», – закликав він.

Зокрема мер міста Андрій Садовий підтвердив, що у Львові чути вибухи.

«У Львові чути вибухи. Працює ППО», - йдеться у повідомленні.

Також очільник Львівської ОВА Максим Козицький повідомив про роботу ППО.

«У Львівській області працює ППО», - додав голова ОВА.

Згодом очільник ОВА повідомив куди влучила ракета на Львівщині:

« У Золочівському районі, неподалік села Кізлів, ракета окупантів впала біля автобусної зупинки. Не зірвалася. Надзвичайники працюють над її знешкодженням. За попередньою інформацією, жертв чи постраждалих нема.

Рух для транспортних засобів там перекрили. Патрульні скеровують автомобілі, які прямують з Києва через населені пункти Буськ та Красне. Транспортні засоби, які їдуть в напрямку столиці, скеровують через населений пункт Великосілки, на автодорогу Тернопіль — Львів — Рава-Руська», - повідомив Козицький.

В Івано-Франківській області вранці 10 лютого під час масованої ракетної атаки Росії чутно звуки вибухів. Про це повідомляє «Суспільне». У Харкові пролунали вибухи під час масованої російської ракетної атаки 10 лютого.

Про це повідомляють місцеві мешканці в Мережі.

Мер міста Ігор Терехов зазначив, росіяни атакували об'єкт критичної інфраструктури.

«Біля 10-ї години ранку ще один удар по критичній інфраструктурі Харкова. Сьогодні можуть бути перебої зі світлом та іншими комунальними послугами», - написав він.

У Києві під час масштабної повітряної тривоги вдалося збити російську ракету. Її уламки пошкодили авто та дах приватного будинку в Голосіївському районі. 

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко.

«Уламки ракети пошкодили авто та дах приватного будинку в Голосіївському районі. Ракетна атака триває. Залишайтеся в укриттях», - наголосив мер.

Додамо, що в в Україні триває 14 масована ракетна атака 

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена