Петро Порошенко таки перетнув кордон з Польщею

З третьої спроби

Лідер «Європейської солідарності» Петро Порошенко, п’ятий президент України з третьої спроби таки  перетнув кордон України з Польщею. Про це повідомляє «УП», посилаючись на власні джерела в правоохоронних органах

Петру Порошенку та його супроводу 30 травня дозволили виїхати з країни.

Порошенко звернувся 30 травня вранці до чинного глави держави Володимира Зеленського, щоб запевнити, що опозиція разом із владою працює на зміцнення України.

За словами експрезидента та лідера опозиції, він прямує на конгрес та саміт Європейської народної партії в Роттердам.

Своїми цілями Порошенко назвав: надати Україні статус кандидата на членство в ЄС уже в червні, підтримати Україну у війні проти Росії, надання фінансової допомоги Україні та схвалення «Плану Маршалла 2.0» для післявоєнної відбудови.

Нагадаємо, п’ятого президента України Петра Порошенка ввечері, 27 травня, побачили в пункті пропуску «Рава-Руська», Львівської митниці.

Під час проходження паспортного контролю він надав копію розпорядження голови Верховної Ради Руслана Стефанчука про відрядження Постійної делегації ВРУ у Парламентській асамблеї НАТО та працівника апарату ВРУ до Литовської Республіки для участі у весняній сесії ПА НАТО.

У ході перевірки цього документу виявилося не можливим встановити його дійсність: не зчитувався QR-код.

Потім Петра Порошенка вдруге не випустили за кордон.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена