П'яний чоловік за кермом "Avia A-31" збив жінку на Львівщині (ФОТО)

Потерпіла отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована

У четвер, 12 вересня, у місті Турка Самбірського району трапилася дорожньо-транспортна пригода, у якій травмувалася літня жінка. Подія сталася близько 15.00 години, на вулиці Молодіжній. Про це повідомила пресслужба ГУНП у Львівській області.

За даними поліцейскьких, водій автомобіля Avia A-31, 58-річний житель одного з сіл району, здійснив наїзд на пішохода, 64-річну місцеву мешканку.

Внаслідок ДТП літня жінка отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована.

"Встановлено, що водій керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. Він затриманий у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід", - йдеться у повідомленні.

Фото: ГУНП у Львівській області

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років.

Раніше повідомляли: у Львівській області сталася ДТП з участю велосипедиста

Правоохоронці встановлюють обставини події.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі