Під час бойового вильоту загинув льотчик, кавалер ордена «За мужність» Олександр Мигуля

Від початку повномасштабного вторгнення Олександр Мигуля здійснив більше 160 бойових вильотів

Під час виконання бойового завдання із захисту територіального простору України загинув командир авіаційної ланки авіаційної ескадрильї 40 бригади тактичної авіації, капітан Олександр Мигуля, повідомили на сторінці бригади тактичної авіації міста Васильків у ФБ.

Українська авіація втратила не просто льотчика, а бойового побратима, справжнього професіонала своєї справи, великого патріота, який понад усе прагнув для Батьківщини Перемоги.

Олександр Мигуля родом із Чернігівщини. 3 2014 року присвятив своє життя військовій службі в Повітряних Силах Збройних Сил України, адже найбільше любив небо і прагнув захищати своїх рідних, друзів, свій дім.

Читайте також: у середу Львівщина попрощається з Героєм Ростиславом Кожаном.

Від початку повномасштабного вторгнення Олександр здійснив більше 160 бойових вильотів. На його рахунку збиті ракети ворога, врятовані тисячі життів мирних жителів, а також здійснена величезна бойова робота з авіаційної підтримки наших Сухопутних військ. Він здійснив численні ракетно-бомбові удари по позиціям агресора, скупченням живої сили та техніки, чим не допустив просування ворожих сил на територію мирної країни. За життя військовий льотчик нагороджений державними орденами «За мужність» (ІІІ і ІІ ступеню).

 

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також
Мережа Фокстрот передала захисникам техніки на майже 40 мільйонів гривень

Мережа Фокстрот передала захисникам техніки на майже 40 мільйонів гривень

У пріоритеті компанії – підсилення десантно-штурмових і зенітно-ракетних підрозділів, які виконують бойові задачі на «найспекотніших» напрямках фронту, а також – колег-захисників із #ротиФокстрота.