Під час масованого обстрілу на Луганщині загинув доброволець з Самбірщини

Микола Буцик з села Верхній Лужок пішов добровольцем захищати Україну

жалоба
Фото: ФБ/НГУ

У бою за свободу та незалежність України загинув мешканець села Верхній Лужок, Самбірського району Львівщини, Буцик Микола Степанович, повідомляє Стрілківська територіальна громада у «Facebook».

«Микола Буцик завжди вірив в Україну, тому без роздумів відправився добровольцем захищати нашу державу. Загинув внаслідок бойового зіткнення та масованого артилерійського обстрілу на Луганщині. Розділяємо з родиною біль утрати», — зазначається у повідомленні.

«Минулої суботи поблизу м. Попасна, Луганської області, загинув Микола Буцик із села Верхній Лужок, Стрілківської громади, Самбірського району. Захищати Україну від рашистів зголосився добровольцем наступного дня після початку війни — 25 лютого. Його життя обірвалося під час серйозного бою з окупантами та масованого артилерійського обстрілу.

У листопаді Микола Буцик відсвяткував 50-річчя. У нього в селі залишилась старенька мама, брат і сестра. Коли можна буде попрощатись із загиблим, наразі невідомо», — написав на своїй сторінці у «Facebook» Микола Сенейко.

Фото: "Facebook"

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також