Під час протестів під Радою після побоїв помер чоловік

543553345
543553345

У Києві біля Верховної Ради, де тривають протести проти розпродажу землі, силовики жорстоко побили чоловіка. Він помер у кареті «швидкої», передає поліція Києва.

«Сьогодні, об 11:30 год., на лінію «103» надійшла інформація про те, що чоловіку на вулиці Інститутській, 16 (за кілька кварталів від місця проведення акцій), стало зле. На виклик прибули лікарі, однак у кареті “швидкої” чоловік помер», — йдеться у повідомленні.

За словами медиків, смерть настала внаслідок гострого коронарного синдрому. Тіло направили на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті.

Як стверджують очевидці, поліцейські вивели фермера з Маріїнського парку і побили біля готелю Київ. Зазначається, що під час сутички чоловікові проламали голову. Медики, які прибули під Раду, намагались привести чоловіка до тями та, врешті, забрали його в кареті «швидкої».

Поліція смерть протестувальника не пов’язує із сутичками в урядовому кварталі.

Як уточнив у коментарі ЗМІ голова ГУ Нацполіції Києва Андрій Крищенко, померлий — 1979 р. н. «За попередньою інформацією, вночі йому теж було зле», — сказав начальник главку.

Як інформує Дмитро Лінько, чоловік якого побили перебуває у реанімації, йому 20 років.



varta1.com.ua: Новини