Під час ранкової тривоги Миколаїв зазнав масованого обстрілу ракетами: є постраждалі (ФОТО, ВІДЕО)

Відомо про влучання у медичні заклади, житлові будинки та автомобілі

Фото: ДСНС

Вранці Миколаїв окупанти масовано обстріляли ракетами. Ворог атакував два медзаклади та житлові будинки, є поранені, повідомив керівник Миколаївської ОВА Віталій Кім.

«Зранку, 12 липня, Миколаїв зазнав масованого ракетного обстрілу. Попередньо відомо про влучання у два медичні заклади та житлові будинки. Внаслідок обстрілів, 4 людей поранено, попередньо без жертв. Детальна інформація уточнюється», повідомив Кім.

Як повідомляє ГУ ДСНС у Миколаївській області, зранку, 12 липня, ворог масовано обстріляв Миколаїв, внаслідок чого виникла пожежа автомобілів «ВАЗ 2101» та «ВАЗ 2111» на площі 10 кв. м та двоповерхового житлового будинку на площі 150 кв. м.

До гасіння залучались відділення 2 та 3 ДПРЧ 2 ДПРЗ та чергова зміна оперативно-координаційного центру,  екіпажі поліції, аварійні бригади АТ “Миколаївобленерго”, АТ “Миколаївгаз”, бригада швидкої медичної допомоги.

У мкр Матвіївка, на вул. Силікатній, горів напівпричіп вантажного автомобіля. Пожежу на площі 70 кв. м загасили вогнеборці 1 ДПРЧ 2 ДПРЗ.

Фото: ДСНС

Як повідомлялося, найближчим часом росіяни можуть завдати ударів по Україні.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також