Під час війни скандальна «Міс Львів–2018» рекламує магазин російського одягу (ФОТО)

Раніше вона була в Москві

Львівська красуня та володарка титулу «Міс Львів–2018» та віце-міс «Україна Всесвіт» Наталія Болюх, яка раніше їздила до Москви, тепер рекламує російський магазин одягу.

Наталія опублікувала у Instagram пост з рекламою одягу з росії — @rusart_fashion.

Сам бренд так описує себе на сторінці: «RUSART Fashion Brand, Собери образ в два клика, Яркий и стильный шопинг, Доставка по всей России до двери».

У лютому 2022 року її приписували роман з російським співаком Григорієм Лепсом. Тоді вона їздила до Москви, щоб відсвяткувати свій день народження.

У жовтні 2021 році Наталія вийшла заміж у ресторані «Романов Двор», який знаходиться у Москві поблизу Кремля. Як повідомляють ЗМІ, з чоловіком вона вже розійшлася.

Тоді, ж вона запостила фото з Москви та Третяковської галареї.

У 2019 році, Наталія оскандалилася публікацією фото, які були зроблені під час поїздки в російську столицю Москву. Тоді ж вона поскаржилася в ефірі пропагандистського каналу, що у рідному місті Львові її переслідують, а «націоналісти» влаштували їй «репресії».

Наталія зараз перебуває в Іспанії, вчора вона запостила фото з Мадриду.

Наталя народилася в Україні 11 грудня 1995 року. Спочатку здобувала вищу освіту на економічному факультеті Академії друкарства. Однак потім вирішила, що їй це нецікаво, і почала вивчати психологію та дизайн.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт