Під час захисту України загинув Герой зі Львівщини - В’ячеслав Котенко (ФОТО)

Вічна пам'ять!

Під час захисту України від ворога загинув дрогобичанин В’ячеслав Котенко.Про це інформує Дрогобицька міська рада. 

«На жаль, 11 листопада 2023 року, під час виконання бойових завдань з захисту України, дрогобичанин загинув, потрапивши під мінометний обстріл в районі населеного пункту Степове Покровського району Донецької області. Дрогобицька міська рада, її виконавчий комітет, міський голова Тарас Кучма та секретар ради Орест Каракевич висловлюють щирі співчуття сім’ї, родичам, близьким та друзям з приводу передчасної смерті Героя – В’ячеслава Котенка», - йдеться у дописі. 

Довідка про Героя: захисник України народився 7 листопада 1971 року. Проживав у Дрогобичі на вулиці Княгині Ольги. Закінчив ЗОШ №4, потім – ВПУ №15. Працював електриком на Дрогобицькому заводі автомобільних кранів. Служив у військово-морському флоті. Згодом певний час працював на фірмі «Фарматрейд» у Дрогобичі.
Під час повномасштабного вторгнення В’ячеслав у липні 2022 року склав присягу та долучився до лав ЗСУ. Спершу в складі ВЧ А-7113, а згодом – в складі 1 штурмового відділення 2 штурмового взводу 3 штурмової роти ВЧ А-4640, де виконував обов’язки стрільця-гранатометника.

З рідних у Героя залишились дружина, двоє синів та сестра.

Читайте також: загинув командир гранатометного відділення військової частини Василь Зубик (ФОТО)

Час прибуття конвою з тілом загиблого Героя буде повідомлено додатково.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена