Під час захисту України від ворога загинув Герой Роман Лесик родом з Львівщини

З початку повномасштабного вторгнення ворога на українські землі Воїн поповнив лави Збройних сил України

Львівщина знову отримала гірку звістку з фронту - загинув дрогобичанин Роман Лесик. Про це повідомила Дрогобицька міська рада.

Час прибуття траурного конвою із тілом полеглого воїна, проведення парастасу та чину похорону повідомлять у міськраді додатково.

Біографія Героя

Воїн народився 26 лютого 1975 року у Дрогобичі, проживав на вулиці Горішня Брама. Навчався у ЗОШ №5, згодом здобув професію кухара у ПТУ м. Борислав. По завершенні навчання Роман пройшов службу в армії, у внутрішніх військах, в м. Дніпропетровськ.

На роботу Роман здебільшого їздив за кордон. Однак з початку повномасштабного вторгнення ворога на українські землі – 2 березня 2022 року дрогобичанин поповнив лави Збройних сил України – у складі державної прикордонної служби та був переведений у Донецький прикордонний загін.

Роман Лесик увесь час перебував на передових позиціях фронту, оберігаючи рідну землю від ворога та сумлінно виконуючи бойові завдання з захисту рідної країни.

Дрогобичанин загинув під час виконання бойових завдань з захисту України від ворога 16 вересня 2024 року.

У полеглого захисника залишились мати, дружина, донька, брати та сестри.

Дрогобицька міська рада, її виконавчий комітет, міський голова Тарас Кучма та секретар ради Орест Каракевич висловлюють щирі співчуття сім’ї, родичам, близьким та друзям з приводу передчасної загибелі нашого земляка та Героя – Романа Лесика.

Сумуємо разом з Вами, підтримуємо в години скорботи.

Раніше повідомляли: на Харківщині загинув Герой зі Львівщини Павло Прокопчук

Вічна пам’ять Герою!

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також
Керівництво українського проєктного інституту допомагало рф відновлювати НПЗ після атак українських дронів (ФОТО)

Керівництво українського проєктного інституту допомагало рф відновлювати НПЗ після атак українських дронів (ФОТО)

Під час обшуків в офісних та житлових приміщеннях фігурантів у Києві, Львові та Харкові вилучено мобільні телефони, системні блоки, ноутбуки, флешки та чорнові записи із доказами співпраці з рф