Під час застілля жінка з автомата застрелила чоловіка (ФОТО)

Її затримано

Фото ілюстративне

Чоловік демонстрував присутнім під час застілля автомат. Дав зброю дружині й запропонував вистрілити. Жінка зробила постріл у його бік. Поранення виявилося смертельним. Про це повідомили у прес-службі поліції Харківської області 10 листопада.

Так, 8 листопада, близько 19:30 год., до поліції надійшло повідомлення про те, що в селі Височинівка, що на Харківщині, жінка застрелила чоловіка з автомата Калашникова.

«Поліцейські з’ясували, що вдома подружжя, спільно зі своїм знайомим, розпивали спиртні напої. Під час застілля 45-річний чоловік почав показувати присутнім автомат Калашнікова-74. Зброя закріплена за ним на постійній основі. Під час демонстрації автомата чоловік здійснив досилання патрону до патронника і передав зброю своїй 51-річній дружині», — повідомили в поліції.

Чоловік запропонував здійснити постріл у його бік. Жінка поцілила у співмешканця. Від отриманого поранення, чоловік загинув.

«За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 7 до 15 років позбавлення волі. Жінка затримана в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Їй повідомлено про підозру у скоєнні злочину», — додали в поліції.

Як повідомлялося раніше, чоловік полював на звіра, а підстрелив дитину.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена