Під час затримання підірвав гранату: в Одесі постраждали правоохоронці (ВІДЕО)

Поранення отримали оперативники

Скріншот з відео Національної поліції України

Під час затримання правоохоронцями, чоловік підірвав гранату на Одещині. Внаслідок вибуху постраждало троє оперативників внутрішньої безпеки. Про це повідомили 3 червня у пресслужбі Національної поліції України.

Зазначається, що під час затримання торговців зброї один із фігурантів кинув у бік правоохоронців гранату. Поранення отримали троє оперативників внутрішньої безпеки Нацполіції.

«Працівники Одеського управління Департаменту внутрішньої безпеки НПУ встановили причетність 27-річного харків’янина та його 29-річної співмешканки — мешканки Луганщини — до незаконних оборудок зі зброєю», — повідомили в поліції.

Правоохоронцями було проведено комплекс оперативних заходів та задокументовано  факт продажу фігурантами автомата Калашникова, магазину до нього, патронів калібру 5,45, гранат РГД-5 та Ф-1. 

Побачивши  поліцейських, чоловік спробував втекти. Однак коли оперативники внутрішньої безпеки поліції його схопили, він дістав з кишені гранату, яка здетонувала.

Від вибуху троє оперативників отримали осколчасті поранення. З  травмами різних ступенів їх доставили до Одеської обласної клінічної лікарні. Зараз життю поліцейських нічого не загрожує.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена