Під Львовом чоловік під наркотиками розтрощив готель, побив людину та забрав чуже авто (ФОТО)

6нор6ео
6нор6ео

У Яворові поліцейські затримали чоловіка за підозрою у побитті, хуліганстві та незаконному заволодінні автомобілем.  Під час вчинення злочинів затриманий, 26-річний мешканець Запорізької області, перебував у стані наркотичного сп’яніння. Про це «Варта1» повідомили у пресслужбі поліції Львівської області.

Так, 11 листопада близько другої години ночі 26-річний житель Запорізької області, перебуваючи в одному з готелів у місті Яворів пошкодив меблі, побутову техніку, двері кількох номерів, завдавши значної матеріальної шкоди та зірвав роботу закладу. При цьому чоловік поводився, зухвало, неадекватно та грубо лаявся.

Після цього він викрав з подвір’я одного з домогосподарств у Яворові автомобіль «Опель Зафіра», який належить 38-річній місцевій мешканці та, втікаючи з місця події, напав на жителя райцентру віком 57 років. Нападник жорстоко побив чоловіка, спричинивши йому тяжкі тілесні ушкодження, зокрема, відкриту черепно-мозкову травму.

Співробітники Яворівського районного відділу поліції затримали зловмисника в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Як встановили медики, він перебував у стані наркотичного сп’яніння.

Чоловіку загрожує до восьми років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

varta1.com.ua: Новини