Під стінами Генпрокуратури України сталися сутички між активістами та правоохоронцями (відео)

У Києві активісти протестують проти співпраці українських та російських спецслужб. Це реакція на видачу Росії, за запитом ФСБ, бійця з Інгушетії Тимура Тумгоєва. Із самого ранку, до ГПУ прийшли сотні представників націоналістичних рухів. Як було гаряче під ГПУ — у сюжеті ТСН



Як передає кореспондент УНН, активісти витягли із колони одного з правоохоронців і почали знімати з нього шолом та амуніцію з викриками: «Знімай каску», «Роздягай його» та ін. Проте, частина з активістів намагалися перешкодити цьому. Після цього, силовикам вдалося звільнити свого колегу.

Наразі, ситуація стала дещо спокійнішою, під стіни ГПУ підійшли додаткові сили правоохоронців, які більше сконцентрувалися біля входу до Генпрокуратури.

Нагадаємо, активісти пікетують Генеральну прокуратуру України, частина активістів хотіла прорватися всередину будівлі ГПУ.

Раніше, Нацкорпус анонсував пікет з вимогою від ГПУ пояснити суспільству, чому влада видала Росії Тимура Тумгоєва — добровольця з Інгушетії, який воював на Донбасі.

Нагадаємо, раніше у ГПУ наголосили, що росіянина Тимура Тумгоєва було видано Росії без порушення вимог національного законодавства.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також