Підозрювані у вбивстві 11-річного хлопчика зізналися у скоєнні ще одного вбивства (ВІДЕО)

Речі жертви спалили, а тіло викинули в річку

У вересні 2021 року у Запорізькій області безвісно зникли малолітній хлопчик, а також у розшуку перебувала 48-річна жінка. Подробиці резонансної справи оприлюднили у Департаменті карного розшуку.

Нещодавно оперативники ГУНП у Запорізькій області викрили двох раніше судимих чоловіків причетних до зникнення вказаних осіб та затримали їх.

Як виявилось, 11-річний хлопчик часто тікав з дому, але завжди повертався.

Останній раз виявився для нього вкрай трагічним. Підозрювані закрили дитину у підвалі, утримували його там довгий час, наносили тілесні ушкодження, а коли він помер закопали на вказаному місці й залили бетоном.

«Коли зловмисників затримали правоохоронці, один із них зізнався у скоєнні ще одного вбивства, потерпілою виявилась та сама зникла жінка. За його словами на ґрунті неприязних відносин вони викрали потерпілу, спричинили їй смертельні травми. З метою приховання злочину, одяг та особисті речі жертви спалили, а тіло викинули в річку прив’язавши до рук і ніг шлакоблоки», — додали у Департаменті карного розшуку.

Підозрюваним уже повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ст. 115 (умисне вбивство) та ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України з обранням міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, 11-річного Максима Самофалова в Запорізькій області викрали і два тижні тримали в підвалі двоє чоловіків.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також