Підозрюваний у суді зізнався у вбивстві Габріели Яцкович

Screenshot-4
Screenshot-4

Вчора, 14 січня, ввечері відбулося судове засідання щодо обрання запобіжного заходу підозрюваному у вбивстві Габріели Яцкович. Про це пише «Суспільне».

Суддя Ужгородського міськрайонного суду Андрій Іванов присудив 60 діб під вартою без можливості внесення застави.

Підозрюваний повідомив, що посварився з 37-річною жінкою: «Вона погрожувала, що зателефонує до дружини і розповість про нас, хотіла, щоб я розійшовся з дружиною і залишився з нею. Я офіційно розлучений. Але з дружиною жили разом. Я цього не хотів навмисно робити, я цього не хотів».

Ужгородська окружна прокуратура просила застосувати до підозрюваного тримання під вартою без можливості внесення застави.

«Клопотання вмотивоване тим, в частині без визначення застави, що особа підозрюється вчиненні кримінального правопорушення пов’язаного із насильством», — сказав прокурор Артем Толочко.

Суддя Ужгородського міськрайонного суду Андрій Іванов присудив:

«Слідчий суддя постановив обрати: підозра у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною статті 115, частиною статті 185 Кримінального кодексу України, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком до 60 днів, а саме до 14 березня 2022 року без визначення розміру застави».

Нагадаємо, тіло дівчини було знайдене 12 січня, до цього часу вона вважалася зниклою безвісти з 30 грудня.

varta1.com.ua: Новини