15-річний підозрюваний у вбивстві 14-річної Дарини, розповів про причину злочину

Still1103_00000
Still1103_00000

В Одеській області 15-річний хлопець вбив свою 14-річну знайому, через відмову вступити з ним у статевий зв’язок.

Так вчора, 3 листопада, на Одещині знашли мертвою 14-річну дівчину, Дробот Дарину Володимирівну, яка напередодні знаходилася в розшуку. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Одеської області.

Зазначається, що дівчинку, мешканку Суворовського району, з ознаками насильницької смерті, виявили на території Лиманського району. 

Про те, що донька вдень пішла з друзями гуляти та до цього часу не повернулася, поліцейським, 2 листопада, ввечері, повідомила мати дівчинки. На пошуки дитини був орієнтований весь особовий склад поліції.

На момент затримання, підліток знаходився в стані наркотичного сп’яніння, а на його одязі виявили замиті сліди крові.

Було встановлено, що одеситка загинула в результаті задушення. Також на її голові та тілі виявлені сліди жорстоких побоїв.

Затриманий дав свідчення, розповівши, що покликав дівчину прогулятися і запропонував вступити з ним у статевий зв’язок. Про це повідомив начальник ГУ Нацполіціі України в Одеській області Олег Бех, передає "Одеський паблік".

Почувши відмову, підозрюваний прийшов у лють, і почав бити потерпілу, а опісля задушив.

Згодом, затриманий пропонував приятелям продати вкрадений у вбитої телефон, а на виручені гроші придбати наркотичні препарати. У підсумку вони так і зробили. При цьому, зловмисник розповів друзям, що телефон він знайшов.

varta1.com.ua: Новини