Підпалювачі зізнались за що спалили автівки популярного блогера-тіктокера (ВІДЕО, ФОТО)

WhatsApp Image 2021-11-05 at 10.18.46 (1)
WhatsApp Image 2021-11-05 at 10.18.46 (1)

На початку жовтня у місті Ірпінь невідомі люди підпалили автомобіль популярного блогера-тіктокера Романа Грицька. Полум’ям було знищено його гараж і автомобілі, які були всередині. Поліція затримала паліїв. Про це повідомили у пресслужбі поліції Київської області.

«Правоохоронці провели низку оперативно-розшукових заходів та встановили особи паліїв», — йдеться у повідомленні.

[caption id=«attachment_322960» align=«aligncenter» width=«478»] Фото: Роман Грицько[/caption]

За результатами слідства встановлено, що 31-річному мешканцю Одещини 36-річний знайомий запропонував грошову винагороду за підпал автомобіля.

Чоловіки ретельно готувалися до злочину: продумували маршрут в обхід камер відеонагляду та зв’язувалися через спеціально куплений телефон, який згодом знищили. Загалом, зловмисники отримали за підпал 1000 доларів.

Прибувши на місце події один із чоловіків переліз через паркан та відчинив ворота. Гаражне приміщення, у якому знаходилося два автомобілі,  було відчинено. Зловмисники облили «BMW» бензином та підпалили.

«Яскравий спалах майже о 4 ночі, охоплений вогнем гараж і спалені вщент дві автівки всередині. Пожежа, що сталась 7 жовтня в Ірпені у маєтку популярного блогера, неабияк схвилювала громадськість. Відеозапис двох незнайомців, які із пляшками прокрадаються до гаражного приміщення, стрімко облетів Інтернет. Втім, якими б »потужними« не були соцмережі, зловмисників викриває перш за все карний розшук», — повідомив керівник поліції Київської області Андрій Нєбитов.

[arve url=«https://youtu.be/WDuKwCRNnK4» loop=«no» muted=«no» /]

Слідчі за процесуальним керівництвом прокуратури повідомили про підозру паліям за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України.

Суд обрав зловмисникам запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

varta1.com.ua: Новини