Підприємливий син вимагав у матері кошти на свій викуп

sonnik-mama-plachet
sonnik-mama-plachet

Нещодавно, 16 березня, до чергової частини відділу поліції Дніпропетровської області, на лінію «102» від жінки надійшло повідомлення про те, що о 21.00 год., їй зателефонував її син, та повідомив, що його та його знайомого три невстановлених чоловіки вивезли з Дніпра до лісу та вимагають сплатити гроші у сумі 2500 доларів, інакше погрожують вбити. Про це повідомив перший заступник голови Національної поліції України В’ячеслав Аброськін, на своїй сторінці.

"Для з’ясування місцезнаходження потерпілого, 1992 р. н., вночі підняли по сигналу тривоги особовий склад карного розшуку, працівників спеціальних підрозділів. Вже глибокої ночі, у ході проведення цілого комплексу оперативно-розшукових заходів з задіянням технічних можливостей спеціальних підрозділів з’ясували місцезнаходження потерпілого", — зазначає Аброськін.



При встановленні потенційної адреси, де утримували потерпілого, працівники поліції прийняли рішення проникнути у зазначену квартиру.

«У квартирі дійсно знаходився наш потерпілий, як було встановлено в подальшому, цю квартиру він же й арендував. Також він зізнався, що дійсно він особисто телефонував матері та умисно повідомив, що його викрали, бо йому потрібні були гроші, щоб повернути борг. Прикро, що заради цього покидька десятки оперативників наполегливо працювали вночі, щоб допомогти йому, але ще гірше, що він знущався, насамперед, над своєю рідною матір’ю», — зазначає перший заступник голови Національної поліції України.

varta1.com.ua: Новини