Працівник автосервісу у Львові на автомобілі клієнта спричинив дві ДТП і втік з місця події (ФОТО)

Авто згоріло, а працівника відшукали вже п'яного

ФОТО: скриншот з відео

Вночі 5 липня чоловік спричинив дві аварії та втік з місць ДТП. Поліцейські відшукали водія і виявилося, що він працює в автосервісі, а легковик належить клієнту. Крім того, авто після аварії згоріло. Про це повідомила пресслужба патрульної поліції у Львівській області.

Поліція отримала повідомлення про ДТП на вулиці Зеленій.

Правоохоронці виявили, що водій автомобіля Mercedes-Benz зіткнувся зі Skoda Octavia і втік з місця аварії. Втікаючи цей же водій скоїв ще одну ДТП на вулиці Луганській, зіткнувшись з Audi. Він знову не зупинився, а поїхав далі. Проте за кілька десятків метрів, авто загорілося, і як повідомили пожежники, згоріло вщент. Про даний Mercedes ми раніше вже писали.

Тим часом до поліції звернувся власник автосервісу, який повідомив, що знає, хто винуватець ДТП. Чоловік розповів, що його 35-річний працівник взяв машину Mercedes-Benz з автосервісу без дозволу і поїхав на ній.

Фото: Патрульна поліція Львівської області

Читайте також: у Львові та області згоріли два автомобілі (ВІДЕО)

Коли поліція затримала водія, виявилося, що він був п’яний. Проте працівник автосервісу стверджував, що випив вже після скоєних аварій. Тест показав 1,51 проміле алкоголю в крові.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також