Після ремонту відкрили для руху транспорту об’їзну дорогу Тернополя М-12 (М-30)

2022-01-11-142730
2022-01-11-142730

У Тернополі завершили ремонт об’їзної, що є частиною автошляху М-12. Виконані роботи були завершальними в рамках ремонту автомобільної дороги загального користування М-12 (М-30) – частини найдовшої в Україні міжнародного траси, утвореної у квітні 2021, що проходить в обхід м. Тернополя. Відтак, об’їзна дорога Тернополя уже повністю оновлена та доступна для проїзду транспорту, - повідомили Варта1 у Тернопільській ОДА.

Як зазначається, у Тернополі також уже відкрили проїзд новою дворівневою транспортною розв’язкою в районі Гаївського шляхопроводу. Для безпечного руху авто влаштували шість смуг для руху автотранспорту, зовнішнє освітлення, а також ділянки для пішоходів та розворотні майданчики.

Завдяки зведенню нової дворівневої транспортної розв’язки та ремонту об’їзної дороги зменшилося навантаження та потік транспорту на дорогах, що ведуть з центральної частини Тернополя до вул. Гайової, з автовокзалу та інших вулиць. А оскільки М-30 – це ще й автомобільний шлях міжнародного значення, близько 70% транспорту проїжджає по ньому транзитом, цей проєкт з реконструкції дороги був надзвичайно важливим та масштабним.

varta1.com.ua: Новини