Пізно прийшла додому: в Одесі чоловік забив до смерті жінку (ВІДЕО)

Нетверезий чоловік влаштував жінці «сцену ревнощів»

Фото ілюстративне

В Одесі чоловік побив до смерті свою співмешканку. Від отриманих травм, 31-річна потерпіла померла прямо в ліфті. Про це повідомили у прес-службі поліції Одеської області.

Подія сталася в понеділок за місцем мешкання цивільного подружжя на території Київського району міста. Нетверезий чоловік влаштував жінці «сцену ревнощів», коли та пізно прийшла додому, нещадно побив її й виставив за двері. Жінка, від отриманих травм, померла прямо в ліфті.

Про подію правопорушник сповістив до поліції, коли побачив жінку без ознак життя і відволік її додому.

«Співробітники відділу поліції № 4 Одеського районного управління поліції № 1 вилучили з місця скоєння злочину речові докази, зокрема розбиту пляшку, якою фігурант бив потерпілу. Слідчі затримали містянина в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомили про підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу», — йдеться у повідомленні.

За умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілої, чоловіку може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на термін від семи до десяти років.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена