Плани міста до кінця року: які дороги у Львові завершать, а які почнуть ремонтувати

1de3c3c9-fd25-4b79-865d-a722e90df27b
1de3c3c9-fd25-4b79-865d-a722e90df27b

Стало відомо про інфраструктурні плани міста до кінця 2020 року. Про це повідомив мер Львова Андрій Садовий розповів у ефірі на радіо «Люкс FM».


У Львові планують завершення ремонту вулиці Чернівецької, реконструкція частини вулиці Богдана Хмельницького, фіналізація документації після тендерів на ремонт вулиць Бандери та Пекарської.




[caption id=«attachment_214276» align=«alignnone» width=«549»] Фото: «Варта1»[/caption]

За словами міського голови, зараз у Львові є 2 магістралі, на ремонт яких провели тендери, тож незабаром планують і старт робіт. Це вулиці Бандери та Пекарська.


«Ми давно планували почати ремонт вул. Бандери, однак тендер, який відбувся 2,5 місяці тому, переможця не виявив. Зараз же переможець є, тож ми фіналізуємо всю документацію і, можливо, уже цього року почнемо. Роботи плануємо на цей і наступний рік. Бандери і Пекарська — це надзвичайно складні магістралі. Скажімо, по Бандери 80 % — це підземна частина, зокрема — повна заміна мереж. Це дуже складно, але я б дуже хотів, щоб ми якомога швидше це зробили», — зазначив міський голова.


Також він розповів про стан виконання робіт на площі Двірцевій та вулиці Чернівецькій, вулицях Хмельницького та Шевченка.


«Ми плануємо на вересень вийти з ремонтом до вулиці Механічної. Будівельники молодці, працюють добре. Ми плануємо до кінця вересня відкрити ліву частину, а до кінця року — повністю завершити роботи. Також ми зараз облаштовуємо сквер біля вокзалу. Запрацював фонтанчик. Він дуже красивий, особливо ввечері», — зауважив мер Львова.




[caption id=«attachment_214277» align=«alignnone» width=«1280»] Фото: «Варта1»[/caption]

varta1.com.ua: Новини