Пляшка віскі «Чівас» на трьох: раніше судимі обікрали квартиру на Львівщині

maxresdefault
maxresdefault



Працівники Новороздільського відділення поліції, 2 жовтня, затримали трьох зловмисників, відразу після скоєння ними квартирної крадіжки, на пр. Шевченка, у м. Новий Розділ. Їм повідомили про підозру, вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Більше про подію знають у прес-службі НПУ Львівщини.




Під час проведення першочергових слідчих дій, правоохоронці встановили, що раніше судимі мешканці Львова та Яворівського району, віком 29–38 років, з допомогою відмички, відчинили вхідні двері та проникли у квартиру. З помешкання зловмисники викрали золоті прикраси та пляшку віскі «Чівас».

Їх затримали в порядку ст. 208 КПК України та повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — від трьох до шести років позбавлення волі.   

Наразі, вирішується питання про обрання зловмисникам міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, а також, перевіряють їх на причетність до скоєння інших злочинів. Проводиться досудове розслідування.


 

varta1.com.ua: Новини