По 10 тисяч доларів з кожного: прикарпатський правоохоронець переправляв ухилянтів до Румунії (ФОТО)

Під час обшуків в учасниках злочинної групи вилучили 20 тис. доларів, незареєстровану зброю та боєприпаси

На Прикарпатті викрили злочинну групу, яка незаконно переправляла військовозобов’язаних у Румунію за 10 тис. доларів. Серед затриманих – 31-річний місцевий правоохоронець, який організував незаконну схему. Про це повідомила пресслужба ДБР.

Правоохоронець шукав охочих потрапити до Європи та пропонував їм перейти кордон за 10 тисяч доларів з особи. Двоє спільників підвозили чоловіків автомобілем до лінії кордону поза межами пропускних пунктів у Чернівецькій області, далі вони показували клієнтам як пішки дійти до Румунії. Таким чином зловмисники переправили щонайменше трьох чоловіків.

Фото: ДБР

Правоохоронця та спільника, які переправляли ухилянтів в Румунію, викрили та повідомили про підозру. Як додали у Спецпрокуратурі в сфері оборони Західного регіону, третього спільника оголосили у розшук.

“Також відбулися санкціоновані обшуки, під час яких у фігурантів було вилучено 20 тис. доларів США, незареєстровану зброю, бойові припаси, а також два автомобілі, в яких перевозили ухилянтів,” - йдеться у повідомленні.

Фото: ДБР

Читайте також, на Львівщині затримали жителя Дніпра, який за 30 тисяч доларів пояснив чоловіку, як переплисти Тису і потрапити за кордон

Трьом підозрюваним загрожує до дев’яти років ув’язнення за незаконне переправлення чоловіків призовного віку за кордон. Правоохоронцю зі спільником вже обрали запобіжний захід — тримання під вартою. Наразі триває розслідування, встановлюють усіх причетних до злочину.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також