По Миколаєву випустили 20 ракет: мешканців закликають евакуюватися (ФОТО)

Зростає кількість постраждалих

Фото: Телеграм/Ганна Замазєєва

Унаслідок ранкового обстрілу російськими військовими 12 липня Миколаєва постраждали 12 людей, повідомила голова Миколаївської обласної ради Ганна Замазєєва.

"Уночі ворог випустив на Миколаїв більш ніж 20 ракет. У результаті вранішніх обстрілів міста Миколаєва, кількість постраждалих на зараз зросла з 4 до 12 людей», — зазначила Замазєєва.

Усі постраждалі доправлені у наші медичні заклади і отримують необхідну допомогу.

Загалом, станом на сьогоднішній ранок, у миколаївських лікарнях знаходяться 328 громадян, що постраждали від атак окупантів на Миколаївщину. Ще 91 постраждалий отримав допомогу амбулаторно.

Як повідомив керівник Миколаївської ОВА Віталій Кім, по місті випустили 19 ракет.

«Сьогодні, о 4 год. ранку, нам пристойно насипали. На цей момент ідентифікували 19 ракет — «Смерчі», «Торнадо». Всього 24 лунки у нас по місту. На жаль, сильно обстріляли місто. Багато є пошкоджень, руйнувань, обстріляли лікарню. Все відбудуємо. Але й багато постраждалих», — зазначив Кім.

Місцевим мешканцям Миколаєва, які не втратили роботу та підтримують економіку, можна залишатися у місті, а решті рекомендують евакуюватися до безпечніших регіонів, повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також