Побив і обікрав своїх знайомих: львівські патрульні затримали ймовірного грабіжника (ФОТО)

У Львів патрульні затримали чоловіка, який підозрюється у побитті та грабежі. Постраждали чоловік та жінка.

Сьогодні уночі патрульні 4 батальйону отримали виклик на вулицю Виговського про грабіж. Чоловік повідомив, що його знайомий завдав йому тілесні ушкодження та викрав 4500 гривень. Про це інформує пресслужба патрульної поліції Львівської області.
 
Розшукуючи зловмисника, патрульні натрапили на ще одну його жертву. 
 
«Патрульні поїхали до квартири де б міг перебувати ймовірний зловмисник. Там їх зустріла 38-річна львів’янка і повідомила, що знайомий, проник до помешкання, побив її, викрав золоті прикраси, мобільний телефон та зірвав ланцюжок з шиї і втік», — повідомили у пресслужбі патрульної поліції. 
 
Патрульні почали обстежувати прилеглі території, у пошуках 49-річного чоловіка.
На вулиці Рудненській екіпаж командира роти побачив схожу особу.
Ймовірний зловмисник, вгледівши службовий автомобіль, різко змінив напрямок руху.

 
Поліцейські негайно вийшли з автомобіля і пішли за ним. Чоловік почав тікати в напрямку залізничної колії, скинувши наплічник на землю.
 
На вимоги зупинитися, чоловік не реагував. Перебігши колію та перестрибнувши яр, він наштовхнувся на командира взводу з напарником, які рухалися йому на зустріч.
Чоловіка затримали. Свою причетність до згаданих подій він не заперечив. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.
 
Речові докази вилучили.
 
Йому загрожує відповідальність за ч. 2 ст. 186 (грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого) ККУ.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також