Поблизу траси «Київ–Чоп» загадково загинула молода жінка: подробиці (ФОТО)

Тетяна Холодна поїхала у відрядження та зникла.

Директорка філії компанії «Мікрокредит» у Житомирській області Тетяна Холодна поїхала у відрядження та зникла. Про це йдеться матеріалі «OBOZREVATEL».

Чоловік звернувся в поліцію того ж дня: уявити, що любляча дружина і мама двох дітей десь поїхала «розвіятися» було неможливо.

Вже за кілька днів молоду жінку знайшли мертвою у лісі, за 70 км від дому.

У поліції вважають, що сталося самогубство, проте родичі переконані, що це не так — тим більше, що останній дзвінок Тетяни був на «102».

33-річна Тетяна Холодна жила у Бердичеві зі своєю родиною. 11 січня зібралася у відрядження. Спочатку доїхала до Житомира та з автовокзалу об 11:30 год зателефонувала до чоловіка Олександра: розповіла, що вже сіла в автобус на Олевськ, щоб доїхати до Новограда-Волинського. Але вже за 20 кілометрів дороги несподівано вийшла на зупинці.

За словами джерела видання водій автобуса розповів, що у Березівці вийшли дві пасажирки, одна з них — Тетяна. Він запам’ятав струнку, в норковому кожушку жінку. Чому вона вийшла, не доїхавши до потрібного місця, — невідомо, але конфліктної ситуації в автобусі нібито не було.

А вже близько 17 години чоловік Тетяни зателефонував у поліцію і повідомив про зникнення дружини. Вона не відповідала на дзвінки, а в офісі компанії в Новограді-Волинському сказали, що вона до них не доїхала.

Пошуки організували друзі та рідні зниклої жінки: виїжджали машинами, прочісували територію. А через чотири дні, які стали пеклом для її близьких, Тетяну Холодну знайшли мертвою у лісі.

Листівка про розшук Тетяни Холодної

«Місце смерті — буквально за двісті метрів від автодороги «Київ–Чоп», за кілометр від військового містечка. Жінка висіла на чорному шарфі, весь одяг був на ній. На місці знайшли її «iPhone», сумку з банківськими картками та трохи готівки», — розповів співрозмовник виданню у місцевій поліції.

Тетяна Холодна вийшла за 20 кілометрів від Житомира

Все це вкладалося в попередню версію правоохоронців про самогубство, а проведена судмедекспертиза також дійшла такого висновку. Проте друзі та родичі із цим категорично не погоджуються.

Вікторія Яблонська була кумою Тетяни, хрестила її сина — жінки були знайомі 12 років. Разом вони розпочинали кар’єру — із кредитного консультанта, по суті — з нуля. Через роки Холодна стала регіональним менеджером компанії.

«Ця на вигляд тендітна жінка була успішною, завжди добивалася свого, як кажуть – сталева леді. А що стосується сім'ї — мама-квочка: вона б видряпала очі за чоловіка та двох дітей», — розповіла журналістам Вікторія.

Те, що відбувається, Вікторія називає «шапіто». За її словами, у результати проведеної за годину-дві експертизи ніхто з друзів та родичів Тетяни не вірить.

Останні звернулися до правоохоронних органів із заявою про проведення додаткових досліджень.

Люди злі на поліцію, кажуть, що вона не вела нормальних пошуків, а тіло Тетяни знайшли не правоохоронці, а сестра куми Тетяни із чоловіком.

Також, за словами близьких, останні три дзвінки з телефону жінки були кумі, матері та на «102». Те, що Тетяна Холодна перед смертю дзвонила в поліцію, дало ще більше підстав її друзям та близьким сумніватися у її самогубстві.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена