Побиття школярки у Запоріжжі: 15-річну підозрювану взято під домашній арешт. Відео

preview_w698zc0
preview_w698zc0

Побиття школярки у Запоріжжі, що сталося кілька днів тому, отримало продовження: до 15-річної дівчини, яка була ініціатором знущань, застосовано домашній арешт.

Суддя Комунарського районного суду Запоріжжя задовольнив відповідне клопотання слідчого. Про це повідомляє пресслужба суду, пише «Ракурс».

У матеріалах справи сказано, що підозрювана ввечері, 12 жовтня, на шкільному стадіоні завдала ударів, у тому числі ногами, в обличчя та тулуб неповнолітній потерпілій. При цьому зловмисниця демонструвала свою зверхність і довела потерпілу до безпорадного стану. Також нападниця змушувала жертву ставати на коліна в присутності сторонніх осіб і цілували її взуття. Внаслідок знущань, потерпіла дістала численні ушкодження у вигляді гематом і саден.

На підставі зібраних доказів вчинення підозрюваною кримінального правопорушення прокурор просив обрати дівчині запобіжний захід у виді домашнього арешту в нічний час доби.

Підозрювана, її захисник та законний представник не погодилися з заявами обвинувачення, але клопотання слідчого було задоволено судом у повному обсязі. Підозрювана отримала запобіжний захід у виді домашнього арешту в період із 19.00 год. вечора до 6.00год. ранку наступного дня. Її забов’язали не залишати межі міста, а також повідомляти про зміну свого місця проживання та утриматися від спілкування зі свідками побиття та потерпілою.

[embed]https://youtu.be/9aY1DKqTYIs[/embed]

Нагадаємо, що група підлітків зафільмували на мобільні телефони знущання з двох дівчат на шкільному стадіоні у Запоріжжі. Внаслідок нападу, одну з потерпілих госпіталізували із численними травмами рук, тіла й обличчя.

Неповнолітні спочатку відлупцювали одну дівчину, а потім взялися за іншу. Поки частина підлітків завдавала ударів, решта просто спостерігала, знімаючи все на мобільні телефони.

varta1.com.ua: Новини