Побив сусіда до смерті: правоохоронці затримали 19-річного мешканця Тернопільщини

Потерпілий прийшов у гості

На Тернопільщині знайшли тіло 57-річного чоловіка. На ньому були тілесні ушкодження, мешканці села викликали поліцію. Загиблим виявився мешканець Золотниківської громади, у його вбивстві підозрюють 19-річного місцевого мешканця.

Про це повідомили у поліції Тернопільської області, 

"Тіло чоловіка без ознак життя, але з видимими тілесними ушкодженнями на присадибній ділянці односельця побачили сусіди. Вони викликали поліцію. Проте судово-медичний експерт, який виїжджав на повідомлення, констатував смерть 57-річного чоловіка. На місці злочину працювала слідчо-оперативна група", – йдеться у повідомленні.

19 жовтня ввечері потерпілий прийшов у гості до знайомої з сусіднього будинку, яка мешкає разом із сином. Чоловік почав зачіпатися до сусідки, на її крик прибіг син, який спав у сусідній кімнаті.

"Молодий господар почав бити чоловіка руками та ногами по тілу. Потерпілий втратив свідомість, а зловмисник витягнув його на вулицю і продовжив завдавати тілесні ушкодження. Після цього вирішив приховати злочин та закопати тіло сусіда на своєму подвір'ї. Проте не встиг", - розповів старший слідчий відділення поліції №3 м. Теребовля Дмитро Ванджура.

Читайте також: Внаслідок призупинення бронювання бізнес вимагає автоматично продовжити чинні відстрочки на період аудиту

Повз його хату проходили сусіди, побачили побитого односельця та викликали поліцію. Фігурант зізнався в злочині. Йому уже оголосили підозру та вирішують питання про обрання  запобіжного заходу.


 


varta1.com.ua: Новини

Коментарі