Почали обстріл з моря: у Маріуполі окупанти розпочали нову атаку багатостраждального міста

Скріншот з відео

Російські окупаційні війська почали обстрілювати Маріуполь зі сторони Азовського моря. Про це повідомив радник Міністра ВС Вадим Денисенко, пише «Суспільне».

«Зараз російські кораблі починають обстрілювати Маріуполь із моря. Ситуація достатньо складна, але вчора у нас була серйозна перемога в Маріуполі. Коли наші війська змогли знизити велику кількість російської техніки та був вбитий російський генерал-майор Мітяєв», — розповів Вадим Денисенко.

Вадим Денисенко додав, що у генерал-майора Мітяєва не було з собою документів. Останній тиждень з’явилась тенденція, що у всіх російських військовослужбовців забираються документи, для того, щоб їхні родичі не змогли дізнатися, що їх діти, батьки в полоні, або вбиті.

«Навіть у генерал-майора забираються документи, можете собі уявити, яка параноя і паніка у вищого керівництва. Генштаб РФ вважав, що зможе зайти з колоною в Маріуполь і поставити російський прапор. Завдяки військовим, ми змогли відкинути та продовжуємо боронити Маріуполь», — зазначив Вадим Денисенко.

Вадим Денисенко повідомив, що, наразі, влада працює на всіх дипломатичних рівнях, щоб розблокувати захоплену у Маріуполі лікарню та дати людям зелений коридор.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також

Кого в першу чергу: відповіді на всі питання щодо загальної мобілізації населення в країні

Чи будуть мобілізовані жінки? Чи повинні внутрішньо переміщені громадяни ставати на військовий облік? Хто підлягає мобілізації? Відповіді на ці та інші запитання у матеріалі.