Подоляк прокоментував нагородження блогерки, якій «однаково, чий Крим»

Скандальна ескортниця отримала відзнаку від ГУР

ФОТО: Ксюша Манекен

Михайло Подоляк заявив, що ні він, ні в ОП, ні інші відомства країни не давали жодних нагород присутнім блогерам під час зустрічі, серед яких була інфлюенсерка та колишня ескортниця Ксюша Манекен.

Про це радник керівника Офісу президента написав у соціальних мережах, відреагувавши на хвилю обурення українського суспільства.

За словами політика, за нагородження військових і волонтерів відповідають різні відомства, не лише ОП та ГУР.

Подоляк пояснив, що метою таких зустрічей є «налагодити комунікацію з інфлуенсерами, розповісти про інформаційну гігієну, етичний складник комунікації в період війни та обговорити, яким чином вони можуть бути корисні для боротьби з гібридними загрозами рф. Не всі однаково розуміють природу війни і тих подій, які відбуваються. Тому мають право на питання, щоб позиції стали більш структурованими».

«Планую та проводжу безліч непублічних зустрічей із різними представниками впливу в українських соцмережах. Учора відбулася одна з них. Різні аудиторії – різні оф/рекі. Тому не треба конспірології там, де її немає. Подібні зустрічі не є елітарними чи для відзначення якихось досягнень – для цього є українське суспільство, яке саме може дійти висновків, хто та чим займається під час війни. Наше завдання – вести роз’яснювальну роботу, залучаючи всі можливі інструменти», - написав радник керівника ОП.

Нагадаємо, скандальна ескортниця отримала відзнаку «За сприяння воєнній розвідці України».

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк