Подорож наосліп. В Україні створили сервіс "Секретний квиток"

luxfon.com_1864
luxfon.com_1864

Хочете поїхати у відпустку, але не знаєте куди? Потрібно всього лише вибрати дату поїздки. Загадкові подорожі для бажаючих відвідати найпотаємніші та найнеочікуваніші місця пропонують кияни Тетяна Косянчук і Сергій Клепик. 


Справи і обов'язки залишаються вдома, Секретний квиток викрадає з рутини на 2 дні. Про це йдеться на сторінці проекту в Facebook.


Мандрівникам пропонують тури, які включають у себе квитки на потяг або автобус (найчастіше плацкарт — так економніше, безпечніше, цікавіше, стверджують автори проекту), проживання у готелі чи хостелі,  рекомендації щодо того, як провести час — список визначних місць у місті, як традиційних так і нестандартних. Планом подорожі можна скористатись, а можна гуляти навмання.


Особливістю сервісу є те, що туристи дізнаються куди потраплять за день до запланованої подорожі.


На даному етапі проект Secret Ticket працює у тестовому режимі. Перші туристи вирушать у мандри з 15 травня 2017. 



До 15 травня вартість квитків  для 1 людини — 1190 гривень, кожен наступний пасажир +700 гривень

(з 15 травня — 1890 гривень +995)


Наразі в Secret Ticket лише десять міст. Це абсолютно не розкручені туристичні напрямки в Україні, про які мало кому відомо. В майбутньому засновники сервісу планують збільшити базу подорожей по Україні, а також запускати «секретні квитки» у країни Європи.  

 

За словами авторів проекту, 10% від вартості кожного «секретного квитка» будуть витрачені на організацію поїздок і екскурсій для дітей з дитячих будинків.

varta1.com.ua: Новини