Подовжена комендантська година в Одесі: скасовано приміські поїзди та поїзди далекого сполучення

В Одесі запроваджується комендантська година від 22:00 год 1 травня до 05:00 год 3 травня

Фото: інформативне

Одеська обласна військова адміністрація видала розпорядження, згідно з яким, в Одесі запроваджується комендантська година від 22:00 год 1 травня до 05:00 год 3 травня.

У зазначений період часу заборонено перебувати на вулицях та в інших громадських місцях без спеціальних перепусток і посвідчень.

На період дії подовженої комендантської години тимчасово скасовано приміські поїзди та поїзди далекого сполучення, які курсують до Одеси та зворотно.

Про це повідомляє  «Укрзалізниця» у «Telegram».

«Також протягом дії комендантської години в місті буде зачинений залізничний вокзал станції «Одеса-Головна». Приміські поїзди, які курсують в Одеській області та не заїжджають до Одеси, продовжать рух», — йдеться у повідомленні.

Комендантська година пов’язана, зокрема, з тим, що 2 травня — восьма річниця трагічних подій в Одесі.

Цього дня у 2014 році учасники одеського антимайдану напали в центрі міста на українських активістів. Під час сутичок пролунали постріли, загинули кілька людей.

До слова, на іншій території Одеської області режим комендантської години залишається без змін — від 22:00 до 05:00 год.

Нагадаємо, 23 квітня, внаслідок ворожого ракетного удару по Одесі загинула ціла родина, три покоління жінок: бабуся Люда, молода мама Валерія та її 3-місячна донька Кіра. Із родиною попрощалися у середу, 27 квітня, в центрі міста. Прощальна церемонія відбулася у Спасо-Преображенському соборі.

varta1.com.ua: Новини

Анастасія Сенів

Читайте також