Подробиці ракетного удару по Львову: вибиті вікна, постраждали люди (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Все що відомо станом на зараз

Вранці 15 лютого росіяни завдали ракетного удару по Львову. Є влучання в об'єкт інфраструктури, вибуховою хвилею вибило вікна у 16 житлових будинках та пошкодило школу. Про це інформує Львівська міська рада.

Також троє людей зазнали поранень. Станом на зараз є зміни в русі громадського транспорту

«За попередньою інформацією, на наш регіон летіло понад 10 ракет. ППО добре відпрацювали цю атаку, але все ж маємо одне попадання у об’єкт інфраструктури. Вибуховою хвилею вибило вікна у житлових будинках на вулиці Науковій, також зачепило школу. На місці працюють оперативні служби. Встановлюємо наслідки атаки. Автобуси тимчасово курсуватимуть по вулиці Володимира Великого. Трамвай їздить без змін», - повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

Зокрема, автобуси №10, 14, 23,25, 27, 32 та тролейбус №22 тимчасово курсуватимуть по вулиці Володимира Великого - Тролейбусна - Рубчака. Трамвай №3 їздить без змін. Автобус №51 тимчасово має кінцеву зупинку біля «Аквапарку».

В міському управлінні охорони здоров’я уточнили внаслідок атаки постраждали троє людей, які мешкали в будинках на вулиці Науковій. Вони зазнали легких тілесних ушкоджень – це різані рани частин тіла та гематоми. Їм оперативно надали допомогу на місці. 

Попередньо, вибуховою хвилею пошкоджено 16 будинків. Зараз на місці працюють усі відповідні служби.

Очільник Львівської обласної військової адміністарції Максим Козицький повідомив, що у  ході вранішньої атаки ракета влучила також у землю, неподалік житлових будинків на вулиці Науковій. 

Пошкоджені вікна у пʼяти- та девʼятиповерхівках, у яких живуть люди, і вікна у центрі зайнятості.

Ворог вчергове завдав удару по Україні 15 лютого. В низці міст було чути вибухи. Про наслідки удару повідомили очільники військових адміністрацій.Вибухи лунали в Києві, Львові, Запоріжжі, на Полтавщині, Дніпропетровщині, Хмельниччині. Є влучання, руйнування та поранені.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена