Подробиці смертельної ДТП у Харкові та стан постраждалих (ФОТО, ВІДЕО)

photo-2021-11-26-10-33-59
photo-2021-11-26-10-33-59

Водій вантажівки «MAN», якого звинувачують у смертельній ДТП на окружній дорозі Харкова, керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння.  За інформацією Нацполіції, чоловік їхав на червоний сигнал світлофора.

Водія вже затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення про підозру у скоєнні злочину. Йому загрожує до 10 років ув’язнення.



Речниця Харківської міськради Ольга Мірошніченко повідомила «Суспільному», що двоє з потерпілих отримали забої й після огляду покинули лікарню, ще двоє чоловіків поки залишаються у лікарні.

https://youtu.be/mYC_NpMJscM

Один зі шпиталізованих перебуває у відділенні нейрохірургії, а водій вантажівки отримав рану в області ліктьового суглоба. Він перебуває під охороною поліції.

https://youtu.be/fWAKsgv5WYU

Як повідомили в МВС України, рятувальники вже ліквідували наслідки автопригоди — з допомогою спецтехніки прибрали вантажівку з розтрощеного автомобіля, а потім зрізали дах і деблокували загиблих для проведення подальших слідчих дій.

Нагадаємо, 25 листопада, на окружній дорозі Харкова трапилася аварія, зіткнулися вантажівка «MAN» і легковий автомобіль «Chevrolet». Після зіткнення вантажівка перекинулась на дорогу, де в цей час перебував автомобіль таксі «Renault Logan».

Внаслідок ДТП, 49-річний водій таксі та двоє його пасажирів — 49-річна жінка і трирічна дівчинка загинули на місці.

varta1.com.ua: Новини