Подружжя зі Львова під час мандрівки заблукало у горах

Туристи втратили орієнтування у вечірній час доби

ФОТО: ДСНС в Івано-Франківській області

Рятувальники Прикарпаття у неділю, 16 червня, розшукали туристів з міста Львова, які заблукали в гірській місцевості. Про це повідомила пресслужба ДСНС в Івано-Франківській області.

«Ввечері рятувальники отримали повідомлення про те, що подружжя з міста Львів втратили орієнтування під час мандрівки між горами Данциш та Пожижевська, в Надвірнянському районі. Зв’язок з туристами підтримувався, координати місця знаходження були встановлені», - йдеться у повідомленні.

Для проведення пошуково-рятувальних робіт вирушили Ворохтянські рятувальники, які знайшли та супроводили чоловіка та жінку до НСБ «Заросляк», звідки вони на власному автотранспорті направилися до місця постійного проживання.

ФОТО: ДСНС в Івано-Франківській області

Читайте також, вирушили в похід та розбили табір на ночівлю: на Львівщині заблукали три жінки (ФОТО)

Надзвичайники рекомендують туристам не вирушати в гори без знання місцевості або недостатньої підготовки до маршруту, також не переоцінювати свої фізичні можливості, користуватися відповідним екіпіруванням, а також перед мандрівкою завантажити мобільний застосунок “Порятунок у горах” та обов’язково слідкувати за штормовими попередженнями.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також