Подружжя поєднав Львів: 25-річний ветеран, який втратив ногу та переніс майже 40 операцій, вперше став батьком (ФОТО)

Рятували захисника, який тричі був за крок до смерті, у 8-х медзакладах у різних куточках України

У пологовому відділенні Дитячої Лікарні Святого Миколая Першого медобʼєднання Львова 25-річний ветеран, який втратив на війні ногу та переніс майже 40 операцій, вперше став батьком! Його синочок зʼявився на світ у нього на очах. Про це повідомила пресслужба Першого медичного об'єднання Львова.

“Після мого поранення ми з дружиною зрозуміли: не треба нічого в житті відкладати”, – каже ветеран Дмитро Ніколайчук.


Історія кохання Дмитра та Анастасії


Їх поєднав Львів. Хлопець із Рівненщини вчився тут в Національній академії сухопутних військ. А дівчина з Кривого Рогу — на факультеті культури та мистецтв. Одружилися за рік після знайомства – у 2021-му. А вже наступного року молодий офіцер поринув у повномасштабну війну. 

На фронті Дмитро став командиром підрозділу артилерійської розвідки. Важкого поранення зазнав у перший рік своєї фронтової служби – на початку осені 2022-го. Рятували та відновлювали Дмитра, який тричі був за крок до смерті, у 8-х медзакладах у різних куточках України. Він переніс близько 40 операцій, зокрема – ампутацію ноги та пальців на руці. Скрізь захисника супроводжувала його кохана. 

Фото: Перше медичне об'єднання Львова



Коли Анастасія дізналася, що вагітна, її чоловік був уже на реабілітації. Пригадує, як повідомила йому найкращу у світі звістку: 

“Я завжди думала, що новину про вагітність чоловікові говоритиму у вигляді сюрпризу. Але, коли побачила ІІ смужки, я не втрималась і відразу подзвонила йому по відеозв’язку. І просто показувала в камеру тест”. А потім вагітною Настя пішла до автошколи, аби підвищити мобільність їхньої зростаючої родини. 

Подружжя прискіпливо поставилося до вибору акушера-гінеколога. Народжувати вирішили у Вальдемара Надіжка – завідувача пологового відділення Лікарні Святого Миколая. Анастасія та Дмитро побачили лікаря в одному інтервʼю і для ближчого знайомства прийшли на нашу щотижневу Школу майбутнього батьківства. Там остаточно переконалися: це – їхній лікар. 

Фото: Перше медичне об'єднання Львова


Анастасія народжувала природним шляхом. На пологах був присутній і Дмитро. Ветеран зізнається: не міг стримати сліз, коли вперше побачив свого первістка, почув його крик та взяв на руки.

Раніше повідомляли, попри всі ризики, наважились спробувати: у жительки Львівщини провели п'ятий кесарів розтин (ФОТО)
Сина подружжя назвало Андрійком. Він зʼявився на світ 25 вересня вагою 3390 г та зростом 54 см. Батьки малюка найбільше мріють про перемогу і щоби їхній синочок зростав у мирній країні. 
Тішимося разом з подружжям Ніколайчуків та бажаємо новонародженому щасливої долі! 

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також