«Погано пахне»: з вагону «Укрзалізниці» вигнали військового, який їхав з фронту (ФОТО)

Як таке ставлення можна було допустити?...

Віктор Якименко, військовослужбовець, який їхав з фронту додому до доньки, постраждав від ганебного ставлення в потязі «Інтерсіті».  Його попросили їхати в тамбурі через те, що він погано пахнув. Шокуючу історію поширила волонтерка Любов Оліградська, яку їй розповіла донька військового.

«Сьогодні ми отримали неприємну звістку (про цю подію ми дізнались від дочки військового @lllliubov) і впевнені, що про це мають знати всі! 11.11 один з військовослужбовців, який боронить нашу державу, Якименко Віктор Іванович він служить в військовій частині «А7107», їхав у відпустку до родини з Дніпра в Київ, потягом номер 731, взяв квиток на потяг іііііі… замість того щоб приймати вдячність від людей яких боронить… дуже «ввічлива» провідниця/провідник попросила/в його вийти в тамбур і спати там, бо… бо від нього погано пахне», — пише волонтерка.

Жінка оприлюднила квиток військового. Потяг Дніпро–Київ № 731 (Інтерсіті), судячи з ціни квитка, він купив місце у першому класі.

«Хочеться запитати в Укрзалізниця, як вони ставляться до цього? Ми думаємо ви всі не один раз бачили фото і відео з передової, напевне ж там у всіх п’ятизіркові окопи з душем, ванною і біде? Війна не пахне фіалками і люксовим парфумом, вона пахне потом, кров’ю і смертю! Всі військові, які боронять нашу державу роблять все можливе і неможливе, щоб ніхто з нас не знав цього запаху! І це неприпустимо, щоб люди які купили квиток, йшли спати у тамбур, а тим більше ті, які боронять нас з вами! Дуже хочеться почути реакцію «Укрзалізниці», а також всіх перевізників які відмовляли нашим захисникам, бо це не перший такий випадок! Допоможіть з розголосом даної події! Нам потрібно знайти провідника/провідницю та поглянути в очі з одним єдиним запитанням: «Як так?!»», — додала волонтерка.

Наразі коментаря «Укрзалізниці» з цього приводу поки що не було.

Військовий зустрівся з донькою, а в мережі подія набула широкого резонансу.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена