Погрожували розправою і вимагали гроші: у Львові повідомили про підозру зловмисникам (фото)

одшлд
одшлд

Слідчі повідомили про підозру зловмисникам, які вимагали гроші у львів’янина. Погрожуючи зброєю, підозрювані спричинили жертві тілесні ушкодження та вимагали виплатити неіснуючий борг у сумі 46 тисяч гривень. Про це розповіли у понеділок, 7 вересня, у відділі комунікації поліції у Львівській області.


Так, 5 вересня, близько 7:30 год., на оперативну лінію «102» звернулась львів’янка, мешканка одного з будинків на вулиці Кобилиці.


За словами заявниці, невідомі чоловіки, погрожуючи фізичною розправою та пістолетом, вимагали у її чоловіка виплатити неіснуючий борг у сумі 46 тисяч гривень. При цьому зловмисники нанесли жертві тілесні ушкодження.




«Проведеними заходами оперативники встановили місце перебування зловмисників та затримали їх спільно з патрульними поліцейськими та бійцями батальйону особливого призначення поліції Львівщини. Особи затриманих встановлені — ними виявились львів’яни, віком 34 та 47 років. Слідчі повідомили їм про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 189 (вимагання) КК України. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на строк від трьох до семи років», — повідомили у поліції.


Також правоохоронці вилучили у зловмисників предмет, схожий на травматичний пістолет, який скерували на експертне дослідження.


Підозрювані затримані в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере для них запобіжні заходи.


Досудове розслідування триває.




varta1.com.ua: Новини