Поліцейські розшукують свідків смертельної ДТП у Рівному (ВІДЕО)

Для встановлення істини у справі слідчі звертаються до очевидців смертельної ДТП, а також до водія авто, чий відеореєстратор зафіксував її.

Фото: ГУ НП Рівненської області

Поліцейські просять відгукнутися свідків смертельної дорожньо-транспортної пригоди у Рівному в районі автовокзалу. Правоохоронці хочуть знайти свідків для ооб’єктивного розслідування у справі, повідомили в обласній поліції. 

«Слідчі слідчого управління ГУНП у Рівненській області проводять досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого», — йдеться у дописі. 

Правоохоронці розшукують водія, на чий реєстратор потрапив момент ДТП.

«Поліцейські виявили відеофайл в «Instagram» із відеореєстратора невстановленого транспортного засобу, який на момент автопригоди рухався по вулиці Київській. На вказаному відео зафіксовано момент виходу пішохода на проїзну частину, наїзду і режим роботи світлофора в момент пригоди», — повідомили в поліції.

Нагадаємо, автопригода сталася 16 січня, близько 17:20 год, на вулиці Київській, поблизу центрального автовокзалу: водій автомобіля «Volkswagen Touareg» допустив наїзд на жінку-пішохода, яка загинула на місці події.

«Для встановлення істини у справі слідчі звертаються до очевидців смертельної ДТП, а також до водія авто, чий відеореєстратор зафіксував її, сконтактувати за номером телефону 096 70 60 199», — повідомили в поліції. 

Нагадаємо, у спільноті «RIVNE 1283» опублікували відео моменту наїзду та відео з місця автопригоди. 

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також