Поліція Львівщини викрила злочинців, які крали пальне з нафтопроводу (Фото)

За один «вихід» зловмисники могли викрасти до двох тон дизельного пального

Фото: Поліція Львівської області

Правоохоронці припинили у Львівській області злочинну діяльність угруповання з трьох осіб, які викрадали пальне з нафтопроводу.

Про це йдеться у повідомленні Поліції Львівської області у «Facebook».

«Оперативники управління стратегічних розслідувань у Львівській області спільно зі слідчими обласної поліції припинили злочинну діяльність угруповання, яке викрадало пальне з нафтопроводу й використовувало його для власних потреб і продавало близькому оточенню», — йдеться у повідомленні департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції.

За даними правоохоронців, до угруповання входило три чоловіка, всі — мешканці Самбірського району Львівщини. Зловмисники зробили врізку у нафтопроводі, а резервуар для зберігання пального закопали неподалік у лісі.

Фото: Поліція Львівської області

На «справу» виходили зазвичай уночі. Після наповнення резервуара дизпальне переливали у пластикові бочки й перевозили мікроавтобусом до місця свого приживання. За один «вихід» могли викрасти до двох тон дизельного пального.

Фото: Поліція Львівської області

Як зазначають в НП, уночі, з 6 на 7 серпня, поліцейські затримали одного з фігурантів під час чергової крадіжки пального з нафтопроводу. Чоловік встиг наповнити резервуар двома тонами дизпалива.

Затриманому повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Після проведення процесуальних заходів вирішуватиметься питання про повідомлення підозри і його спільникам.

Заходи з викриття протиправної діяльності групи осіб проводилися спільно з працівниками служби безпеки АТ «Укртранснафта» під процесуальним керівництвом Львівської обласної прокуратури.

varta1.com.ua: Новини

Анастасія Сенів

Читайте також