Поліція охороняє морг, щоб люди Ярославського не викрали тіло постраждалого в ДТП

У справі про ДТП із кортежем Ярославського новий поворот

Фото: УНІАН

З моргу викрали речі чоловіка, збитого на смерть кортежем бізнесмена Олександра Ярославського на трасі «Чугуїв–Мартове». Важливі докази мали пройти експертизу. Про зникнення речей стало відомо у вівторок, 15 лютого. Про це повідомляє «OBOZREVATEL».

Докази зникли в період із суботи, 12 лютого. Про інцидент у Чугуївське районне управління поліції Головного управління Нацполіції у Харківській області повідомив завідувач відділення судмедекспертизи. Відомо, що злому не було. Хто саме вкрав речі та як, встановлюватимуть правоохоронці.

«За даними наших джерел, у морзі, де лежить труп загиблого в ДТП з бізнесменом Ярославським, виставили наряд поліції для охорони. Причина — надійшла інформація, що люди бізнесмена збираються викрасти труп, що є безпрецедентним кроком», — зазначає видання.

Джерела також стверджують, що Ярославському та його спільникам можна інкримінувати діяльність організованої злочинної групи, оскільки інцидент із крадіжкою доказів не схожий на звичайну крадіжку. Спочатку були спроби викупити номери автомобілів, потім у поліцію прийшла «здаватися» людина, якої не було на місці ДТП, а тепер сталося це.

Як повідомляла «Варта1», з моргу викрали речові докази резонансного ДТП з участю кортежу Ярославського.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також