Поліція розшукала мертвими двох зниклих безвісти рибалок (ФОТО)

Люди померли страшною смертю

Фото ілюстративне

У Запорізькій області з ріки Дніпро дістали тіла двох зниклих раніше чоловіків. Їх розшукували впродовж п’яти днів. Про це повідомили у прес-службі поліції Запорізької області.

Ще вранці 29 вересня останні поїхали на рибалку в район Вільнянського району і не повернулись.

У результаті оперативно-пошукових заходів поліцейські встановили, що двоє запоріжців, 1964 та 1965 років народження, поїхали рибалити на автомобілі, який належить одному з них. Востаннє чоловіки виходили на зв’язок зі своїм товаришем увечері 29 вересня і повідомили йому, що рибалять. На цей час обидва були напідпитку.

«Зниклих безвісти чоловіків знайшли в легковику, який витягли з річки Дніпро у Вільнянському районі», — йдеться у повідомленні поліції.

Експертиза встановила, що їх смерть не має насильницького характеру і настала внаслідок нещасного випадку.

Також встановлено, що загиблі були заблоковані в автівці, яка на швидкості з’їхала в річку. Через надмірне вживання спиртних напоїв рибалки не змогли відчинити двері легковика та вчасно вибратись із води.

Співробітники запорізької поліції закликають громадян бути уважними під час відпочинку на природі, не вживати спиртних напоїв і не сідати за кермо в стані алкогольного сп’яніння.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що поліція ексгумувала перші тіла на місці масового поховання на звільненій території.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена