Поліція розшукала жінку, яка в Луцьку переїхала на смерть собаку і навіть не зупинилася (ФОТО, ВІДЕО)

На водійку склали протокол

Скріншот з відео

У Луцьку жінка на автомобілі «Nissan» переїхала собаку, яка лежала на дорозі поруч з місцями для паркування біля ЖК «Яровиця» та не зупинившись поїхала по своїх справах. Відео з камери відеоспостереження опублікувала  у Аліна Бондарук у Facebook

Інцидент трапився у четвер, 15 червня, біля ЖК «Яровиця» у Луцьку.

Автомобіль, який виїжджав з паркомісця, переїхав собаку, що лежав на дорозі. Тварина, за словами очевидців  загинула.

«Хто володіє інформацією про жінку за кермом, просимо надати. Номер машини хоча б, бо зовсім нічого не видно», – написала жінка.

Відео можна переглянути за посиланням. Обережно для перегляду вразливих людей! 

Згодом на місце події було викликано патрульних.  Про це телеканалу «Конкурент TV» повідомили у прес-службі патрульної поліції Волинської області.

«Жінці вдалося отримати відео з камер відеонагляду, на яких було видно, як на цього песика здійснив наїзд автомобіль марки «Nissan». Оглянувши стоянку, патрульні виявили це авто та його кермувальницю. Водійка розповіла, що не помітила, як наїхала на тварину, саме тому не зупинилася.

На громадянку інспектори склали протоколи за ст. 124 КУпАП (Порушення ПДР, що спричинило пошкодження ТЗ), а також ст. 122-4 КУпАП (Залишення місця ДТП)», – повідомила речниця управління патрульної поліції у Волинській області Ольга Коваленко.  

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена