Поліція розслідує загадкову смерть чоловіка на Київщині (ФОТО 18+)

Чоловік намагався надати собі допомогу, однак не зміг.

Фото ілюстративне

Поліція розслідує загадкову смерть чоловіка, з вини начеб-то банки огірків. Про цей випадок повідомили у пресслужбі поліції Київської області зранку 31 січня.

Мешканець Білої Церкви, що на Київщині, після травми намагався самотужки надати собі медичну допомогу, однак втратив свідомість та помер на місці.

Так, 29 січня, близько 13-ї години, до поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що жінка виявила в квартирі мертвого сусіда.

На місці події працювали правоохоронці та лікарі, які констатували смерть чоловіка.

«За попередніми даними, 42-річний чоловік перебуваючи на кухні розбирав м’ясо кухонним молотком. Поруч знаходилась скляна банка, яка впала та пошкодила йому вену. Внаслідок цього чоловік втратив велику кількість крові та помер», — повідомили в поліції.

За фактом смерті чоловіка слідчі Білоцерківського районного управління поліції розпочали досудове розслідування за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

«Варто зауважити, що при невстановлені явної природної причини смерті, а також у випадку насильницької причини смерті, досудове розслідування за вказаною кваліфікацією є обов’язковим», — додали в поліції.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також